Disclaimer

Disclaimer

Sezen Academy BV staat ingeschreven bij de KvK onder nummer 54312116.

Wij besteden aan het onderhoud van deze site veel zorg. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Aan de teksten van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Constateert u onvolledigheden en/of fouten, dan stellen wij het op prijs dat u deze aan ons meldt.

Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor informatie op internetsites waarnaar deze site verwijst.

Beeldmateriaal

Met dank aan:

Bovenstaande foto’s zijn gebruikt op basis van een Creative Commons license. Mocht u desondanks vinden dat een foto van u oneigenlijk wordt gebruikt neem dan alstublieft contact met ons op.

Pictures

Courtesy of:

All pictures mentioned above are used based on Creative commons license. Please contact us if you own a picture which you think is unrightfully used.

Accreditaties

Sezen Academy werkt graag mee als deelnemers permanente educatie (PE) punten voor de bij ons gevolgde opleidingen willen behalen of aanvragen bij een door hen aangegeven instantie, waarbij de deelnemer zelf PE punten bij de betreffende instantie aanvraagt voor de bij ons genoten opleiding.

Onze opleidingen lenen zich vanwege de doorlooptijd, de programmering, de bijzondere (gast)docenten en het ervaringsleren slecht voor het (meestal strakke) protocol van accreditatieverlening door de diverse accrediterende beroepsverenigingen. De inhoud en het niveau van onze opleidingen zijn bij accreditatieverlening geen onderwerp van discussie.