Team Sezen Academy

Imelda Schouten

Imelda Schouten is directeur onderwijs bij Sezen Academy. Ze is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de docenten en de curricula van onze opleidingen. Daarnaast is ze kerndocent in diverse leergangen en ondersteunt ze de begeleiding ervan.

Arjen Arnoldussen

Arjen Arnoldussen begeleidt de leergang Zicht op nieuwe perspectieven en wordt betrokken bij specifieke incompany trajecten. Je kunt hem ook als gastdocent tegenkomen bij andere leergangen.

Erik Visser

Erik Visser begeleidt de leergang Context-en-mensgedreven werken en leidinggeven. Hij ondersteunt andere begeleiders en je kunt hem ook bij andere leergangen als kerndocent tegenkomen. Daarnaast wordt hij regelmatig betrokken bij begeleiding van incompany trajecten.

Nicolien Pul

Nicolien Pul is verantwoordelijk voor de website, communicatie en relaties. Ze verzorgt onder andere testimonials, opnames van vlogs en interviews. Je kunt haar tegenkomen in ons pand en je kunt bij haar terecht voor ons alumni-netwerk.

Henriette Lit

Henriëtte Lit verzorgt de financiële administratie bij Sezen Academy en is deels verantwoordelijk voor de praktische organisatie rondom onze leergangen. Je kunt bij haar terecht voor administratieve vragen omtrent jouw leergang en je kunt haar in ons pand tegenkomen.

Leonie van Dinten

Leonie van Dinten is algemeen directeur bij Sezen Academy. Ze is verantwoordelijk voor de operationele kant van onze opleidingen. Daarnaast is ze kerndocent in diverse leergangen en ondersteunt ze de begeleiding ervan.

Martin Engelberts

Martin Engelberts begeleidt de leergang Mens- en-contextgedreven werken en leidinggeven. Daarnaast wordt hij regelmatig betrokken bij incompany trajecten.