Mens- en contextgedreven werken

De leergang heeft mijn bewustzijn vergroot. Het helpt mij om de uitdagende rol van programmamanager goed uit te voeren. Ik heb nieuwe handvatten gekregen. Ik heb leren kijken naar de omgeving, leren zien, ik ben me nu bewuster van de ontwikkeling waarvan ik een onderdeel ben. Samen doen we hele mooie dingen met en voor de inwoners van Coevorden. We zijn een fundamentele slag aan het maken als het gaat om verbindend besturen. Dat voelt soms ook als roeien tegen de stroom in, als taai en ingewikkeld, maar zeker ook als erg boeiend en in alles de moeite waard!

Errol van Veen

Programmamanager Coevorden Verbindt, Gemeente Coevorden

Lees ervaringen van deelnemers

Perspectief voor mensen en hun leefwereld

High five! Zo’n momentje waarop iemand weer lacht, in z’n kracht komt en verder kan. Je geniet van het resultaat van je inspanningen: een zorgeloos uurtje voor die zieke cliënt, de slechte sfeer in de wijk die verdwijnt en veiligheid geeft, het leven van een meisje dat verandert van huilbui in glimlach, de ondernemer die financieel verder kan, of het gezin dat weer toekomstperspectief heeft.

Je krijgt energie als je iets doet waardoor anderen zo goed mogelijk verder kunnen. Maar wat is goed en doe jij altijd de goede dingen? Wie bepaalt dat? Eén inwoner of een hele buurt? Jijzelf, een collega of de top van jouw organisatie? Een systeem, de inspectie, een regel? Goed is dat de ander geholpen is en verder kan. Je wilt ervoor zorgen dat wat goed is doorgaat.

Met deze opleiding vergroot je je handelingsrepertoire om mens- en contextgedreven te werken. Collega’s van stafafdelingen breiden hun repertoire ermee uit om daarbij te ondersteunen. Je gaat zien hoe jouw organisatie te werk gaat en wat je daarmee kunt doen.

Heeft u interesse in deze leergang, wilt u de brochure ontvangen of heeft u een specifieke vraag? Het team van Sezen Academy helpt u via mail of telefonisch 0343-595802 graag verder.

Programma overzicht

In deze leergang ga je met maximaal 10 deelnemers in interessante, wisselende omgevingen aan het werk. Deze leergang telt 3 blokken van 3 aaneengesloten dagen. Hierbij zijn ook avondprogramma’s gepland en de deelnemers overnachten op locatie. Tussen blok 2 en 3 zitten 2 losse praktijkdagen. Na blok 3 volgen nog twee losse praktijkdagen.

Na afloop zijn er met een tussenpoze van 3 tot 6 maanden 2 vooruitkomdagen om nieuw opgekomen vraagstukken op te pakken.

Praktische informatie
Prijs € 8.510,- ex. btw
Verblijfkosten € 1.800,- ex. btw
Maximum aantal deelnemers 10
Duur 15 dagen en 8 overnachtingen
Doorlooptijd 6 maanden
Aanmelden

  Aanhef* MevrouwDe heer

  Naam*

  Email*

  Telefoonummer*

  Adres*

  Kies het datumschema van Mens- en contextgedreven werken*

  Opmerkingen

  Deze leergang vindt 2 tot 4 keer per jaar plaats.

  Door op verzenden te drukken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens zoals beschreven in onze privacy verklaring.

  Bestel de brochure

   Aanhef*
   MevrouwDe heer

   Naam*

   Email*

   Telefoonummer*

   Adres*

   Opmerkingen

   Door op verzenden te drukken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens zoals beschreven in onze privacy verklaring.