Mens- en contextgedreven werken

De leergang bracht een nieuwe en verfrissende manier van denken. De theorie én de praktijk spraken me enorm aan! Ze gaven handvatten! Het lukte me daarna beter om vanuit de omgeving te denken. Van buiten naar binnen werken in plaats van andersom. In mijn werk stel ik me sindsdien continu de vraag: wat merkt de burger hiervan? Kort na de leergang ben ik leidinggevende geworden, omdat het paste. Ik voel me krachtiger nu, mijn beïnvloeding is groter geworden en door in verbinding te werken behalen we onze doelen. Wat contextgedreven werken precies betekent, is mij in de leergang pas echt duidelijk geworden!

Rik Caumon

Teamchef C Infrastructuur, Nationale Politie

Lees ervaringen van deelnemers

Perspectief voor mensen en hun leefwereld

High five! Zo’n momentje waarop iemand weer lacht, in z’n kracht komt en verder kan. Je geniet van het resultaat van je inspanningen: een zorgeloos uurtje voor die zieke cliënt, de slechte sfeer in de wijk die verdwijnt en veiligheid geeft, het leven van een meisje dat verandert van huilbui in glimlach, de ondernemer die financieel verder kan, of het gezin dat weer toekomstperspectief heeft.

Je krijgt energie als je iets doet waardoor anderen zo goed mogelijk verder kunnen. Maar wat is goed en doe jij altijd de goede dingen? Wie bepaalt dat? Eén inwoner of een hele buurt? Jijzelf, een collega of de top van jouw organisatie? Een systeem, de inspectie, een regel? Goed is dat de ander geholpen is en verder kan. Je wilt ervoor zorgen dat wat goed is doorgaat.

Met deze opleiding vergroot je je handelingsrepertoire om mens- en contextgedreven te werken. Collega’s van stafafdelingen breiden hun repertoire ermee uit om daarbij te ondersteunen. Je gaat zien hoe jouw organisatie te werk gaat en wat je daarmee kunt doen.

Heeft u interesse in deze leergang, wilt u de brochure ontvangen of heeft u een specifieke vraag? Het team van Sezen Academy helpt u via mail of telefonisch 0343-595802 graag verder.

Programma overzicht

In deze leergang ga je met maximaal 10 deelnemers in interessante, wisselende omgevingen aan het werk. Deze leergang telt 3 blokken van 3 aaneengesloten dagen. Hierbij zijn ook avondprogramma’s gepland en de deelnemers overnachten op locatie. Tussen blok 2 en 3 zitten 2 losse praktijkdagen. Na blok 3 volgen nog twee losse praktijkdagen.

Na afloop zijn er met een tussenpoze van 3 tot 6 maanden 2 terugkomdagen om nieuw opgekomen vraagstukken op te pakken.

Praktische informatie
Prijs € 8.510,- ex. btw
Verblijfkosten € 1.800,- ex. btw
Maximum aantal deelnemers 10
Duur 15 dagen en 8 overnachtingen
Doorlooptijd 6 maanden
Aanmelden

Aanhef* MevrouwDe heer

Naam*

Email*

Telefoonummer*

Adres*

Kies het datumschema van Mens- en contextgedreven werken*

Opmerkingen

Deze leergang vindt 2 tot 4 keer per jaar plaats.

Door op verzenden te drukken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens zoals beschreven in onze privacy verklaring.

Bestel de brochure

Aanhef*
MevrouwDe heer

Naam*

Email*

Telefoonummer*

Adres*

Opmerkingen

Door op verzenden te drukken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens zoals beschreven in onze privacy verklaring.