Alumniprogramma Wolf

Het gehoor en gezichtsvermogen van een wolf zijn erg goed ontwikkeld. Wolven hebben een gestaag tempo en een enorm uithoudingsvermogen. Ze leven in ‘packs’ waarin groepssociale betekenisgeving dominant is. Sommige wolven zoeken al dan niet gedwongen, naar andere/nieuwe omgevingen die (toekomst)perspectief bieden.

Verrijkingsdagen voor alumni die graag samen praktische werksituaties willen doorwerken, met de ervaring en kennis uit eerdere leergangen van Sezen Academy als basis. Dit programma is er voor individuele alumni (Wolf) uit verschillende leergangen, voor een groep uit dezelfde leergang of voor een groep alumni uit dezelfde organisatie (Pack of Wolves).

Wat houdt het in? In de groep bespreken we jullie eigen casuïstiek en inhoudelijke kwesties waar je mee worstelt of vragen over hebt. Je werkt aan ontwikkeling van je handelingsrepertoire, overzicht in situaties, verdiept je herkenning van oriëntaties, vormen van werken en organiseren en hun effecten. Van analyse van de definitie van de situatie, uitproberen in rollenspellen tot oefenen met taal- of filmbeelden, kortom elke vorm die helpt om verder te komen met jullie praktische cases.

Meld je hieronder individueel of als groep via het formulier aan of neem contact op met jouw specifieke vraag? Het team van Sezen Academy helpt je via mail of telefonisch 0343-595802 graag verder.

Programma overzicht

Dit programma bestaat uit vier bijeenkomsten in een jaar. Elke bijeenkomst start om 18:00 uur met een working dinner en de volgende dag werken we tussen 9:00 en ongeveer 18:00 uur. Het eerste working dinner is om kennis te maken of bij te praten.

Tijdens de intake bespreken we welke vragen en leerpunten je hebt, welke interessante of probleemsituaties je tegenkomt, zodat we iedere bijeenkomst een gezamenlijk thema/richting kunnen meegeven.

Gedurende de working dinners bespreken we wat je in de tussentijd hebt meegemaakt of hebt gedaan naar aanleiding van je persoonlijke leerpunten en de behandeling van onderwerpen van de vorige keer. De volgende dag diepen we jullie (nieuwe) cases verder uit.

Praktische informatie

Het programma wordt ingevuld door kerndocenten van Sezen Academy. De keuze van docenten wordt afgestemd op de sectoren waarin de deelnemers werkzaam zijn en de groepssamenstelling.

Prijs € 2.495,- ex. btw
Verblijfkosten € 645,- ex. btw
Aantal deelnemers 6 tot 10 personen
Duur 4 avonden en 4 dagen (12 dagdelen)
Doorlooptijd 12 maanden

Het is mogelijk om dit programma te volgen met alumni die zelfstandig ondernemer zijn. Onze ervaring is dat je dan tegen specifieke problemen en vragen oploopt. Mocht je hier interesse in hebben, laat het ons weten.

Aanmelden

  Aanhef* MevrouwDe heer

  Naam*

  Email*

  Telefoonummer*

  Adres*

  Opmerkingen

  Door op verzenden te drukken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens zoals beschreven in onze privacy verklaring.

  Bestel de brochure

   Aanhef*
   MevrouwDe heer

   Naam*

   Email*

   Telefoonummer*

   Adres*

   Opmerkingen

   Door op verzenden te drukken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens zoals beschreven in onze privacy verklaring.