Vinken of vonken

Als zelfstandige professional gebruik je kennis, ervaring en expertise vanuit jouw specialisme. In samenwerkingsverband wordt er meer van je gevraagd dan dat.

Deze training wordt op aanvraag ingevuld voor groepen mensen die zelfstandig werken en te maken hebben met samenwerkingsverbanden op projectbasis, in teams of integrale programma’s. Omdat het om specifieke vraagstellingen gaat vanuit groepen en teams binnen een organisatie – belangenbehartiging, vereniging, koepel – wordt de inhoudelijke kant van deze training in samenwerking met Bascole ingevuld. Het kan b.v. gaan om meer vanuit leden en hun context te werken maar ook om het doorwerken van een transformatie- of samenwerkingsproces van de eigen afdeling, van meerdere afdelingen of organisaties.

Deze 3-daagse training is bedoeld om vanuit je eigen specialisme en expertise te verbreden. Niet door vinken- en vragenlijsten te gebruiken maar door vanuit jouw verbinding met anderen tot creativiteit en vonken te komen. Er is ook een programma mogelijk met ‘Sparkles’. Dat zijn ervaringsdagen in specifieke omgevingen die toevoegen aan de leerervaring.

Heeft u interesse in deze training of een specifieke vraag? Het team van Sezen Academy helpt u via mail of telefonisch 0343-595802 graag verder.

Praktische informatie
Prijs per persoon € 1.495,- ex. btw
Arrangementskosten bij locatie Wijk bij Duurstede Geen
Maximum aantal deelnemers 15
Minimum aantal deelnemers 10
Inschrijving ‘In Company’
Duur 3 dagen
Doorlooptijd 5 – 7 weken

Het programma bestaat uit 3 losse dagen met 2 tot 3 weken tussen opeenvolgende dagen.