Vinken of vonken

Dit programma is gericht op samenwerking met mensen uit verschillende organisaties, culturen en sectoren.

Deze 3-daagse training werkt goed voor mensen die behoorlijk zelfstandig werken en daarbij te maken hebben met samenwerking op projectbasis, in (wijk)teams of integrale programma’s binnen en tussen organisaties. Vooral als de verschillen tussen mensen, expertises of belangen groter worden, kan er een machtsstrijd ontstaan over wie het voor het zeggen heeft. Procedures, regels en systemen worden ingezet om willekeur in aanpak uit te sluiten en gelijke af/behandeling te garanderen. Hoe kun jij in zo’n situatie mensen helpen met een vraag die niet in de procedure, regel of systeem past? Hoe ga je om met de roep om gelijke af/behandeling terwijl in het jouw ogen om verschillende gevallen gaat? En hoe doe je dat in samenwerking met anderen die jouw kennis, ervaring en expertise niet hebben?  

Er is ook een uitbreiding van het programma mogelijk met ‘Sparkles’. Dat zijn ervaringsdagen in specifieke omgevingen die toevoegen aan de leerervaring. De inhoudelijke kant vullen we in samenwerking met Bascole in. 

Heeft u interesse in deze training of een specifieke vraag? Het team van Sezen Academy helpt u via mail of telefonisch 0343-595802 graag verder.

Praktische informatie
Prijs per persoon € 1.495,- ex. btw
Arrangementskosten bij locatie Wijk bij Duurstede Geen
Maximum aantal deelnemers 15
Minimum aantal deelnemers 10
Inschrijving ‘In Company’
Duur 3 dagen
Doorlooptijd 5 – 7 weken

Het programma bestaat uit 3 losse dagen met 2 tot 3 weken tussen opeenvolgende dagen.