Alumniprogramma Terug op Safari

Je hebt al een leergang gedaan, maar je wilt meer, je wilt opnieuw ontdekken en je verder verdiepen. Samen met enkele anderen ga je opnieuw op Safari. Dit programma geeft je extra houvast, overzicht en energie in de wildernis van betekenisgeving.

Weer dat gevoel ervaren dat je had tijdens de leergang? Gevoed worden met nieuwe inzichten, andere manieren van kijken naar de gebeurtenissen om je heen, nieuwe oplossingen of aanpakken gaan herkennen voor vragen die je bezighouden?

Wat houdt het in? Terug op Safari biedt verdiepingsdagen voor alumni uit verschillende leergangen. Voor wie met het geleerde aan de gang willen blijven, een verdiepingsslag willen maken en de nieuwste (maatschappelijke) ontwikkelingen en inzichten vanuit stichting Sezen willen toevoegen aan hun rugzak.

We bespreken aan de hand van actuele gebeurtenissen (in het nieuws, de politiek, jullie eigen werkomgeving etc.) de onderliggende lagen van betekenisgeving, in de verwachting dat je waarnemingsvermogen, oordeelsvorming en het doorzien van allerlei situaties toeneemt.

Meld je hieronder individueel of als groep via het formulier aan of neem contact op met jouw specifieke vraag? Het team van Sezen Academy helpt je via mail of telefonisch 0343-595802 graag verder.

Programma overzicht

De ontwikkelingen die je sinds het volgen van de leergang meegemaakt hebt en de verdieping die je zoekt, komen alvast in een intakegesprek aan de orde en worden meegenomen in de voorbereiding van de dagen.

We starten met een working dinner om je medereizigers te leren kennen en een gezamenlijke sfeervolle afronding op de zesde dag. We behandelen vragen die je bezighouden sinds het volgen van de leergang. Je krijgt vragen mee naar huis om op te broeden en/of in de praktijk je waarnemingsvermogen verder te trainen of ….

De bijeenkomsten vinden plaats in Wijk bij Duurstede en waar passend vullen we ervaringsdagen op locatie in. We starten om 9:00 uur en eindigen rond 17:00 uur. De eerste avond is met overnachting.

Praktische informatie

Het programma wordt ingevuld door kerndocenten en gastdocenten van Sezen Academy. De keuze van docenten wordt afgestemd op de sectoren waarin de deelnemers werkzaam zijn en de groepssamenstelling.

Prijs € 2.995,- ex. btw
Verblijfkosten € 295,- ex. btw
Aantal deelnemers 8 tot 10 personen
Duur 6 dagen en 2 avonden (14 dagdelen)
Doorlooptijd 6 maanden

Het is mogelijk om dit programma in een aangepaste vorm gedurende drie jaar te blijven volgen. Mocht je hier interesse in hebben, laat het ons weten.

Aanmelden

  Aanhef* MevrouwDe heer

  Naam*

  Email*

  Telefoonummer*

  Adres*

  Opmerkingen

  Door op verzenden te drukken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens zoals beschreven in onze privacy verklaring.

  Bestel de brochure

   Aanhef*
   MevrouwDe heer

   Naam*

   Email*

   Telefoonummer*

   Adres*

   Opmerkingen

   Door op verzenden te drukken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens zoals beschreven in onze privacy verklaring.