Maken of mogelijk maken

Deze 4-daagse training is specifiek gericht op leidinggeven, samenwerken en coördineren van verschillende activiteiten binnen een organiserende context.

Deze training wordt op aanvraag ingevuld voor teams, coördinatoren en leidinggevenden die zoeken naar richting. Omdat het om specifieke vraagstellingen gaat in een organiserende context wordt de inhoudelijke kant van deze training in samenwerking met Bascole ingevuld. Het kan gaan over sturing, verbinding, ondersteuning (financieel en inhoudelijk), acquisitie en dan steeds gekeken vanuit de vereniging en wat die  te bieden heeft. Dan kan o.a. langskomen hoe je vrijwilligers aan je verbindt, wat je verwacht van beeldvorming en communicatieve uitingen of b.v. wat er komt kijken aan organisatorische processen bij subsidiëring, sponsoring, een ‘gezelligheidsvereniging’, een clubformule, belangenbehartiging en invloed van b.v. politieke ontwikkelingen.

Deze 4-daagse training geeft zicht op verbreding van je mogelijkheden om de resultaten van jouw team te verbeteren. En hoe je als leidinggevende, senior of coördinator weet dat de goede dingen gebeuren zonder dat je voortdurend controleert. Er is ook een programma mogelijk met ‘Sparkles’. Dat zijn ervaringsdagen in specifieke omgevingen die toevoegen aan de leerervaring.

Heeft u interesse in deze training of een specifieke vraag? Het team van Sezen Academy helpt u via mail of telefonisch 0343-595802 graag verder.

Praktische informatie
Prijs per persoon € 1.965,- ex. btw
Arrangementskosten bij locatie Wijk bij Duurstede Geen
Maximum aantal deelnemers 10
Minimum aantal deelnemers 8
Inschrijving ‘In Company’
Duur 4 dagen
Doorlooptijd 7 – 10 weken

Het programma bestaat uit 4 losse dagen met 2 tot 4 weken tussen opeenvolgende dagen.