Maken of mogelijk maken

Dit programma is gericht op mensen die samenwerken en activiteiten coördineren.

Deze 3 of 4-daagse training werkt goed voor teams, coördinatoren, samenwerkingsverbanden en leidinggevenden die zoeken naar richting en houvast. Vooral waar het om activiteiten gaat in de leefomgeving van mensen of bij samenwerking buiten organisaties om en in het contact met o.a. klanten, inwoners, patiënten en leerlingen. Het resultaat waar je met elkaar aan wilt werken is uitgangspunt om praktisch aan de slag te gaan met wie een besluit mag/kan nemen, welke aanpak je kiest, wat de rol is van een leidinggevende, wat via zelforganisatie kan, wat je nodig hebt aan ondersteuning, welke vormen van verantwoording het beste passen, hoe je wilt omgaan met ‘verwarde personen’ of ‘multiprobleem’ gezinnen, wat je doet met inwoners-initiatieven…

Er is ook een uitbreiding van het programma mogelijk met ‘Sparkles’. Dat zijn ervaringsdagen in specifieke omgevingen die toevoegen aan de leerervaring. De inhoudelijke kant vullen we in samenwerking met Bascole in.

Heeft u interesse in deze training of een specifieke vraag? Het team van Sezen Academy helpt u via mail of telefonisch 0343-595802 graag verder.

Praktische informatie
Prijs per persoon € 1.965,- ex. btw
Arrangementskosten bij locatie Wijk bij Duurstede Geen
Maximum aantal deelnemers 10
Minimum aantal deelnemers 8
Inschrijving ‘In Company’
Duur 3 of 4 dagen
Doorlooptijd 5 – 10 weken

Het programma bestaat uit 4 losse dagen met 2 tot 4 weken tussen opeenvolgende dagen.