In de gemeente gebeurt het

Lees ervaringen van deelnemers

Hoe krijg je als raadslid overzicht en kom je tot een vorm van werken waar je energie van krijgt? Hoe vergroot jij jouw impact?

Gemeenteraden en raadsleden zijn belangrijke scharnieren in de verbinding van burgers en gemeentelijke organisatie. In de praktijk vragen het lezen van stukken en het vergaderen erover zoveel aandacht en tijd van jou als raadslid of commissielid dat er weinig tijd over blijft voor verbinding met inwoners. De bevolking verwacht bovendien dat je in het algemeen belang werkt en dat er tegelijkertijd aandacht is voor hun persoonlijke wensen, inclusief de losse stoeptegels en hondenpoep. De griffie organiseert er op los om verbinding met de inwoners en de gemeentelijke organisatie te regelen. Deze 3-daagse leergang helpt raadsleden, commisieleden en griffiemedewerkers om niet overbelast te raken en om overzicht te behouden. Het is een leergang die goed op locatie kan worden vormgegeven en die ook met gemengde groepen uit verschillende gemeenten kan worden ingevuld. Het programma wordt afgestemd op de vraagstukken van de deelnemers.

Deze 3-daagse is bedoeld voor raadsleden, commissieleden en griffiemedewerkers en geeft een referentiekader van betekenisgeving als grondslag voor houding en gedrag. Het is een programma dat is opgenomen in de opleidingengids van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden.

Heeft u interesse in deze leergang of een specifieke vraag? Het team van Sezen Academy helpt u via mail of telefonisch 0343-595802 graag verder.

Praktische informatie

 

Prijs € 1.595,- p.p. ex. btw
Aantal deelnemers 10-12 (andere groepsgrootte in overleg)
Locatie Wijk bij Duurstede of eigen omgeving
Inschrijving Individueel en/of als groep
Duur 3 dagen (6 dagdelen)
Doorlooptijd 5 – 7 weken

Het programma bestaat uit 3 losse dagen met 2 tot 3 weken ertussen.

 

Data
Voorlopige data 2022
Geen
Aanmelden
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Bestel de brochure

  Aanhef*
  MevrouwDe heer

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonummer*

  Adres*

  Opmerkingen

  Door op verzenden te drukken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.