Contextgedreven werken en operationeel leidinggeven

De leergang bracht een nieuwe en verfrissende manier van denken. De theorie én de praktijk spraken me enorm aan! Ze gaven handvatten! Het lukte me daarna beter om vanuit de omgeving te denken. Van buiten naar binnen werken in plaats van andersom. In mijn werk stel ik me sindsdien continu de vraag: wat merkt de burger hiervan? Kort na de leergang ben ik leidinggevende geworden, omdat het paste. Ik voel me krachtiger nu, mijn beïnvloeding is groter geworden en door in verbinding te werken behalen we onze doelen. Wat contextgedreven werken precies betekent, is mij in de leergang pas echt duidelijk geworden!

Rik Caumon

Teamchef C Infrastructuur, Nationale Politie

Lees ervaringen van deelnemers

Deze leergang is bedoeld voor teamleiders die hun team operationeel aansturen om contextgedreven te kunnen werken en individuele diensten te leveren.

Ze is tegelijkertijd zeer geschikt voor medewerkers van die teams en/of de plaatsvervangend leidinggevende. Contextgedreven werken en organiseren is actueel in gemeenten bij de samenstelling van buurt- en wijkteams, bij de politie voor teams in buurtgebonden politiezorg, in alle vormen van zorgverlening, bij banken, enz.

Deze leergang is qua niveau vergelijkbaar met een HBO opleiding.

Heeft u interesse in deze leergang of een specifieke vraag? Het team van Sezen Academy helpt u via mail of telefonisch 0343-595802 graag verder.

Programma overzicht

In deze leergang ga je met maximaal 10 deelnemers in interessante, wisselende omgevingen aan het werk. Deze leergang telt 3 blokken van 3 aaneengesloten dagen. Hierbij zijn ook avondprogramma’s gepland en de deelnemers overnachten op locatie. Tussen blok 2 en 3 zitten 2 losse praktijkdagen. Na blok 3 volgen nog twee losse praktijkdagen. Alle docenten en begeleiders hebben ervaring met verschillende vormen van werken en organiseren, in het bijzonder met de contextgedreven vorm waarin degene tegenover je leidend is.

Na afloop zijn er met een tussenpoze van 3 maanden 2 terugkomdagen om nieuw opgekomen vraagstukken op te pakken.

Praktische informatie
Prijs € 8.510,- ex. btw
Verblijfkosten € 1.800,- ex. btw
Maximum aantal deelnemers 10
Duur 15 dagen en 8 overnachtingen
Doorlooptijd 6 maanden
Aanmelden

Aanhef* MevrouwDe heer

Naam*

Email*

Telefoonummer*

Adres*

Kies het datumschema van Contextgedreven werken en operationeel leidinggeven*

Opmerkingen

Deze leergang vindt 2 tot 4 keer per jaar plaats.

Door op verzenden te drukken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens zoals beschreven in onze privacy verklaring.

Bestel de brochure

Aanhef*
MevrouwDe heer

Naam*

Email*

Telefoonummer*

Adres*

Opmerkingen

Door op verzenden te drukken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens zoals beschreven in onze privacy verklaring.