Team Sezen Academy

Imelda Schouten

Imelda Schouten

Imelda Schouten is directeur onderwijs bij Sezen Academy. Ze is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de docenten en de curricula van onze opleidingen. Daarnaast is ze kerndocent in diverse leergangen.

Jeroen Duysens

Jeroen Duysens

Jeroen Duysens begeleidt de leergang Contextgedreven werken en operationeel leidinggeven. Je kunt hem ook tegenkomen bij Zicht op nieuwe perspectieven.

Erik Visser

Erik Visser

Erik Visser begeleidt de leergang Zicht op nieuwe perspectieven en je kunt hem ook tegenkomen bij Contextgedreven werken en operationeel leidinggeven.

Merel Bouwman

Merel Bouwman

Merel Bouwman is verantwoordelijk voor de praktische organisatie rondom onze leergangen. Je komt haar tegen in ons pand en kunt bij haar terecht voor het regelen van praktische zaken rondom jouw leergang.

Henriëtte Lit

Henriëtte Lit

Henriëtte Lit verzorgt de financiële administratie bij Sezen Academy. Je kunt bij haar terecht voor administratieve vragen omtrent jouw leergang en je zult haar soms in ons pand tegenkomen.

Leonie van Dinten

Leonie van Dinten

Leonie van Dinten is algemeen directeur bij Sezen Academy. Ze is verantwoordelijk voor de operationele kant van onze opleidingen. Daarnaast is ze kerndocent in diverse leergangen en kun je haar tegenkomen als begeleider bij de leergang Leiderschap en passend organiseren.

Marlous Grotenhuis

Marlous Grotenhuis

Marlous Grotenhuis is verantwoordelijk voor de communicatie en relaties. Je kunt haar tegenkomen in ons pand en je kunt bij haar terecht voor ons alumni-netwerk.