Team Sezen Academy

Imelda Schouten

Imelda Schouten is directeur onderwijs bij Sezen Academy. Ze is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de docenten en de curricula van onze opleidingen. Daarnaast is ze kerndocent in diverse leergangen en ondersteunt ze de begeleiding ervan.

Arjen Arnoldussen

Arjen Arnoldussen begeleidt de leergang Zicht op nieuwe perspectieven. Je kunt hem ook als gastdocent tegenkomen bij diverse andere leergangen.

Erik Visser

Erik Visser begeleidt de leergang Leiderschap en passend organiseren. Hij ondersteunt de begeleiders van de andere leergangen en je kunt hem daar ook als kerndocent tegenkomen. Daarnaast is hij betrokken bij diverse incompany trajecten.

Nicolien Pul

Nicolien Pul is verantwoordelijk voor de website, communicatie en relaties. Ze verzorgt daarnaast een deel van de praktische organisatie rondom onze leergangen. Je kunt haar tegenkomen in ons pand en je kunt bij haar terecht voor ons alumni-netwerk.

Henriette Lit

Henriëtte Lit verzorgt de financiële administratie bij Sezen Academy en is deels verantwoordelijk voor de praktische organisatie rondom onze leergangen. Je kunt bij haar terecht voor administratieve vragen omtrent jouw leergang en je zult haar soms in ons pand tegenkomen.

Leonie van Dinten

Leonie van Dinten is algemeen directeur bij Sezen Academy. Ze is verantwoordelijk voor de operationele kant van onze opleidingen. Daarnaast is ze kerndocent in diverse leergangen en ondersteunt ze de begeleiding ervan.

Martin Engelberts

Martin Engelberts begeleidt de leergang Mens- en contextgedreven werken. Daarnaast kun je hem tegenkomen bij incompany trajecten.