Alumniprogramma's

Vooruitkomdagen en specifieke, intensievere alumniprogramma’s zijn er voor oud-leergangers die nieuwe inzichten en vragen vanuit de praktijk van alledag willen delen en uitwisselen. Ze zijn er voor deelnemers uit diverse leerganggroepen.

Wil jij wat je in de leergang geleerd hebt opfrissen en verder blijven ontwikkelen? Ben je in een nieuwe fase beland en levert dat ook nieuwe vragen op? Praktijkcasussen voorleggen die spelen in jouw context? De nieuwste inzichten meenemen die wij hebben opgedaan? Dat kan!

Er worden voor alumni diverse vooruitkomdagen per jaar gepland. Je kunt kiezen voor een set van 2 of 4 dagen in de vorm van een abonnement.

Ook starten we met een intensiever alumniprogramma voor hogere leidinggevenden en bestuurders die op zoek zijn naar meer overzicht. 

Wil je met je eigen leerganggroep iets doen of heb je een specifieke vraag? Hieronder kun je aangeven of en waar je interesse in hebt en dan nemen we contact met je op over de mogelijkheden.

Je kunt ook even met ons bellen (0343-595802) om uit te zoeken wat het beste past.

Interesse voor

  Aanhef* MevrouwDe heer

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonummer*

  Wil je ons laten weten wat wilt? Laat hier je vraag of opmerking achter:

  Door op verzenden te drukken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.