Agenda

jan
20
wo
2021
Zicht op nieuwe perspectieven start 2021
jan 20 @ 17:00 – jun 4 @ 22:00
Zicht op nieuwe perspectieven start 2021 @ Sezen Academy | Wijk bij Duurstede | Utrecht | Netherlands

Deze 7-daagse basisleergang is bedoeld voor iedereen die zich regelmatig afvraagt: waarom doet iemand wat hij doet? Kan ik dat beter gaan herkennen, zodat ik daardoor iemand beter kan helpen, een beter advies kan geven? Kan ik beter begrijpen hoe een situatie in elkaar zit en wat ik daar vanuit mijn rol/functie aan kan bijdragen, of waar mijn manier van kijken en doen juist in de weg zitten? Deelnemers zijn o.a. casemanagers, welzijnswerkers (huis-, bedrijfs-)artsen, OR-leden, WMO-consulenten, gemeenteraadsleden, wethouders, wijkteamleden, wijkagenten, wijkverpleegkundigen, psychotherapeuten, adviseurs duurzame inzetbaarheid, docenten en trainers, zorgcoördinatoren en kwaliteitsmedewerkers. Lees meer

mei
25
di
2021
Mens- en contextgedreven werken start mei 2021
mei 25 @ 17:00 – nov 12 @ 22:00
Mens- en contextgedreven werken start mei 2021 @ Sezen Academy | Wijk bij Duurstede | Utrecht | Netherlands

High five! Zo’n momentje waarop iemand weer lacht, in z’n kracht komt en verder kan. Je geniet van het resultaat van je inspanningen: een zorgeloos uurtje voor die zieke cliënt, de slechte sfeer in de wijk die verdwijnt en veiligheid geeft, het leven van een meisje dat verandert van huilbui in glimlach, de ondernemer die financieel verder kan, of het gezin dat weer toekomstperspectief heeft.

Je krijgt energie als je iets doet waardoor anderen zo goed mogelijk verder kunnen. Maar wat is goed en doe jij altijd de goede dingen? Wie bepaalt dat? Eén inwoner of een hele buurt? Jijzelf, een collega of de top van jouw organisatie? Een systeem, de inspectie, een regel? Goed is dat de ander geholpen is en verder kan. Je wilt ervoor zorgen dat wat goed is doorgaat.

Lees meer

okt
5
di
2021
Leiderschap en passend organiseren start oktober 2021
okt 5 2021 @ 17:00 – jun 3 2022 @ 22:00
Leiderschap en passend organiseren start oktober 2021 @ Sezen Academy | Wijk bij Duurstede | Utrecht | Netherlands

Jij wilt echt nieuw! Je zoekt inspiratie en probeert uit. Het blijkt lastig om een vertrouwde manier van werken los te laten. En hoe herken je dan wat nieuw en goed is? Hoe hou je overzicht op bestuursniveau en hoe zorg je dat maatschappelijke processen hun weerklank vinden in de organisatie? Hoe kom je in dat zoekproces uit bij de resultaten die je met elkaar zegt te willen?

Deelnemers aan deze leergang werken voor organisaties waar het financieel resultaat in principe een afgeleide zou moeten zijn van wat  ze doen, en geen doel op zich. Ze zijn leidinggevend, verantwoordelijk voor directie of bestuur, werken in loondienst of als zzp’er, en kunnen op het overzichtsniveau van visie, inrichting en resultaten van de organisatie denken en doen.

Lees meer